Resultaat 1 - 10 (van 11)

13 januari 2021

I.v.m. de verlengde lockdown zijn alle vestigingen van Bibliotheek Nuth in ieder geval gesloten tot en met dinsdag 9 februari 2021.

• Bibliotheek Nuth start AfhaalBieb

3 januari 2021

De coronamaatregelen duren langer dan we hoopten. Hoewel de bibliotheek 24/7 bereikbaar is via onlinebibliotheek.nl en er steeds meer e-books worden aangeboden, kunnen wij ons voorstellen dat je liever een papieren boek leest. Daarom start de bibliotheek Nuth vanaf vrijdag 8 januari 2021 de AfhaalBieb.

Bekijk details van Bibliotheek Nuth start AfhaalBieb

15 december 2020

I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen zijn alle vestigingen van Bibliotheek Nuth gesloten van 15 december tot en met 19 januari 2021.

• Bibliotheek gesloten

1 december 2020

tijdens feestdagen en jaarwisseling

Bekijk details van Bibliotheek gesloten

19 november 2020

Alle vestigingen zijn weer open. Na de aangescherpte maatregelen van 5 tot en 18 november zijn vanaf 19 november weer alle vestigingen geopend. Met inachtname van het onderstaande!

• Schimmert en Hulsberg ook weer open

13 augustus 2020

Hoera, het lange wachten is voorbij: vanaf maandag 17 augustus staan wij weer voor je klaar in onze servicepunten in Schimmert en Hulsberg.

Bekijk details van Schimmert en Hulsberg ook weer open

• Hoera! De bieb is weer open

4 juni 2020

De bibliotheek Nuth, vestiging Nuth, Burg Beckersstraat 10, is vanaf 11 mei geopend. We nemen de veiligheidsmaatregelen, zoals voorgeschreven door de Vereniging van Openbare Bibliotheken in acht.

Bekijk details van Hoera! De bieb is weer open

• Bibliotheek blijft gesloten

1 april 2020

In verband met de verlenging van de overheidsmaatregelen m.b.t. het coronavirus blijven onze vestigingen tot en met 28 april gesloten voor publiek.

Bekijk details van Bibliotheek blijft gesloten

• Wie dit leest kan helpen!

11 januari 2020

Wist je dat 1 op de 5 Limburgers moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of computeren? Jij kent vast wel iemand. Samen met de bieb kun je helpen.

Bekijk details van Wie dit leest kan helpen!

• Leesclubs 2019-2020

16 juli 2019

In september starten in onze bibliotheken de georganiseerde leesclubs weer: • in Nuth: op maandagochtend van 09.30-11.30 uur en op maandagavond van 19.00-21.00 uur • in Hulsberg: op maandagochtend van 10.00-12.00 uur

Bekijk details van Leesclubs 2019-2020