Er kan weer meer in de bibliotheek

Gepubliceerd op: 25 juni 2021 00:00

...vanaf 26 juni 2021

Voor bezoekers die bijvoorbeeld boeken komen halen, boeken uitzoeken en boeken komen brengen is geen gezondheidscheck, reservering of registratie meer nodig.
In onze hoofdvestiging in Nuth gaat het leescafé en gaan de computerwerkplekken weer open.

Wij vragen je om de volgende regels in acht te nemen

• Kom indien mogelijk alleen of met maximaal 1 persoon uit hetzelfde huishouden
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Eén toegangsitem (winkelmandje) per persoon is verplicht
  • Er wordt een beperkt aantal bezoekers toegelaten, het kan dus zijn dat je even moet wachten
  • Geen toegang bij de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts en/ of benauwdheidsklachten
  • Volg aanwijzingen van medewerkers op
  • Houd 1,5 m afstand van elkaar en de medewerkers

Afhaalbieb

De afhaalbieb blijft open als je dat veiliger vindt. Bel of mail je eigen vestiging en we leggen de boeken graag voor je klaar op een afgesproken tijdstip.

Leescafé en computerwerkplekken

Het leescafé is weer voor een beperkt aantal bezoekers toegankelijk. Je kunt weer de krant of een tijdschrift lezen met een kopje koffie erbij. Ook de computerwerkplekken zijn weer beschikbaar.

Kom je uitsluitend om gebruik te maken van de computer, of om een krant of tijdschrift te lezen in het leescafé? Dan is het niet nodig om een mandje mee te nemen. Een mandje is wél verplicht zodra je door de bibliotheek gaat lopen.

Openingstijden

Vanaf 5 juli hanteren wij weer onze reguliere openingstijden, inclusief de avondopenstellingen.

Met ingang van zaterdag 10 juli is de bibliotheek, hoofdvestiging Nuth, ook weer op zaterdag geopend, van 10.00 tot 13.00 uur.

Hulp nodig? of vragen?

Mail: contact@bibliotheeknuth.nl

of bel tijdens openingsuren:
Schimmert   045 404 20 56
Hulsberg     045 405 34 98