Vrijwilligerswerk

Wil je graag vrijwilliger worden en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij de Openbare Bibliotheek Nuth? Lees dan snel verder.

Werken bij de Openbare Bibliotheek Nuth betekent werken in een sfeervolle en inspirerende omgeving. We zijn een brede maatschappelijke bibliotheek met een uitvoerende rol binnen het sociaal domein van de gemeente Beekdaelen. Naast onze expertise op het gebied van het opstellen en uitvoeren van bibliotheekwerk in de breedste vorm, ligt onze kracht in de lokale aanpak hiervan. Onze bibliotheek is een laagdrempelige en eigentijdse voorziening, die vrije toegang biedt tot informatie, educatie, cultuur, ontmoeting en ontspanning. Waarbij we leesplezier, zelfredzaamheid, individuele ontplooiing en meningsvorming stimuleren.

Vrijwilligers hebben een belangrijke rol binnen onze organisatie en zijn voor de uitvoering van ons werk van onschatbare waarde!


De Openbare Bibliotheek Nuth, met vestigingen in Nuth, Hulsberg en Schimmert, is regelmatig op zoek naar vrijwilligers voor allerlei werkzaamheden. Klik op de link van de actuele vacatures:

Voor wie?

Iedereen is welkom om bij ons vrijwilligerswerk te komen doen.

Gedragscode

Voor vrijwilligers is er een gedragscode van toepassing.

VOG

Voor elke vrijwilliger wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aangevraagd.

Contact

Wil je graag vrijwilliger worden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar contact@bibliotheeknuth.nl.