Boekentips van onze redactie

 • Droomplek

  Reina Crispijn

  Een jonge bloemiste die op de vlucht is voor haar stalker, ziet op Trellingerland, een eiland tussen Nederland en Denemarken, haar toekomst veranderen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Droomplek

 • Ik durf je niet te zeggen

  Christina Lauren

  Twee tegenpolen hebben ondanks hun enorm verschillende karakters een stevige, platonische vriendschap en het lukt hen beiden niet de juiste partner te vinden. Als ze gaan daten levert dat veel komische maar ook ongemakkelijke situaties op.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ik durf je niet te zeggen

 • De mooiste tijd van ons leven

  Claire Lombardo

  Een Amerikaans gezin met vier dochters krijgen met veel narigheid te maken maar doorstaan dat door de warmte en liefde die ze voor elkaar voelen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De mooiste tijd van ons leven

 • De sterrengever

  Jojo Moyes

  Als het huwelijk van een vrouw vanaf het begin inhoudsloos is, sluit ze zich aan bij de 'paardenbibliotheek' van Kentucky en leert ware vriendschap en liefde kennen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De sterrengever


Boek van de maand

CafeĢ Zon & Zee

Jenny Colgan

Met behulp van een kookschrift van haar overleden moeder ontdekt Flora haar liefde voor koken en ze opent een pop-uprestaurant in een stoffig roze pandje aan de haven.

Bekijk dit boek


Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken