De bibliotheek is weer open!

Gepubliceerd op: 19 mei 2021 16:00

...vanaf 20 mei 2021

Een gezondheidscheck is verplicht, en we hebben ook je contactgegevens nodig. Daarom vragen je bij binnenkomst een registratieformulier in te vullen. Uiteraard gaan we zorgvuldig met je gegevens om.

Wij vragen je om de volgende regels in acht te nemen

• Kom alleen of met maximaal 1 persoon uit hetzelfde huishouden
  • Draag een mondkapje
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Neem bij binnenkomst een mandje
  • Pak niet onnodig boeken uit de kasten
  • Volg aanwijzingen van medewerkers op
  • Houd 1,5 m afstand van elkaar en de medewerkers

Afhaalbieb

De afhaalbieb blijft open als je dat veiliger vindt. Bel of mail je eigen vestiging en we leggen de boeken graag voor je klaar. We spreken een tijdstip af.

Ook bij het afhalen is een gezondheidscheck nodig en vragen we je om een registratieformulier in te vullen.

Leescafé

Daar kun je helaas nu nog geen gebruik van maken. Ook de koffieautomaten zijn gesloten.

Gebruik van computers en werkplekken

Voorlopig zijn de computers en werkplekken niet ter beschikking.

Openingstijden

De openingstijden zijn voorlopig aangepast. Check jouw eigen vestiging voor de openingstijden. Je kunt momenteel alleen terecht bij de bibliotheek voor het lenen en terugbrengen van boeken.