Nieuwe betaalautomaat

Gepubliceerd op: 14 augustus 2019 14:00

Vanaf vrijdag 23 augustus staat er in onze vestiging in Nuth een nieuwe betaalautomaat.

Dan betaal je alle transacties met je pinpas (ook contactloos) of bibliotheekpas. Voortaan kun je dus leengeld, abonnementsgeld, reserveringskosten en kosten van printjes en kopieën rechtstreeks afrekenen aan de betaalautomaat. Je bibliotheekpas kun je, net als nu het geval is, ook aan de nieuwe betaalautomaat opwaarderen met een tegoed.

Printjes en kopieën betaal je dus niet langer aan de balie, maar via de nieuwe betaalautomaat. Deze staat direct naast de printer/kopieermachine.

Daarnaast worden onze computers omwille van privacywetgeving beter beveiligd en uitgerust met een reader. Je kunt door je bibliotheekpas voor de reader te houden, gebruikmaken van een computer. Heb je geen bibliotheekpas? Dan kun je er eentje lenen aan de balie.

Zoals je van ons gewend bent staan wij voor je klaar om vragen te beantwoorden en je in de bieb te helpen je weg te vinden.