Leesclubs in Nuth en Hulsberg

Gepubliceerd op: 6 juli 2017 16:38

In september starten de in onze bibliotheken georganiseerde leesclubs weer:

in Nuth: op maandagochtend van 09.30-11.30 en op maandagavond van 19.00-21.00 uur | in Hulsberg: op maandagochtend van 10.00-12.00uur

Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, met hen van gedachten te wisselen, je leeservaring te delen en kennis op te doen omtrent boeken en auteurs? Dan nodigen we je uit om mee te lezen met 1 van de 3 leesclubs in Nuth of Hulsberg!

Het uitgangspunt hierbij is leesplezier: samen genieten van mooie taal, van een intrigerend en gelaagd verhaal. In de leesclubs onderzoeken we samen de literatuur in al haar facetten! We bespreken literaire aspecten als stijl, structuur en perspectief, maar ook de (maatschappelijke) thema’s in een boek krijgen de aandacht.

Samen boeken bespreken levert boeiende gesprekken op, levendige discussies en een diepere leeservaring. De beide leesclubs in Nuth worden geleid door Maria Kleijnen, cultuurwetenschapper en ervaren leesclubleider.

Wat: Leesclubs (1 keer per maand, van september t/m april (8 bijeenkomsten))

Waar: Bibliotheek Nuth of Hulsberg

Startdatum:
Nuth - ochtend: 4 september 2017
Nuth - avond: 11 september 2017
Hulsberg – ochtend: 18 september 2017

Kosten: € 55,00 p.p. (incl. koffie/thee)

Aanmelden: vóór 28 augustus, per e-mail contact@bibliotheeknuth.nl, telefonisch: 045-524 4000 of aan de balie. Geef bij aanmelding a.u.b. door of je ervaring hebt met deelname aan een leesclub. Er is plaats voor minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Check in onze Agenda alle data:

Agenda Leesclubs Nuth en Hulsberg