Leesclubs 2018-2019

Gepubliceerd op: 29 juli 2018 10:48

In september starten in onze bibliotheken de georganiseerde leesclubs weer: • in Nuth: op maandagochtend van 09.30-11.30 (reeds vol) en op maandagavond van 19.00-21.00 uur • in Hulsberg: op maandagochtend van 10.00-12.00uur

Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, met hen van gedachten te wisselen, je leeservaring te delen en kennis op te doen omtrent boeken en auteurs? Dan nodigen we je uit om mee te lezen met de leesclub in Hulsberg of de avond-leesclub in Nuth (de ochtend zit vol).

Het uitgangspunt hierbij is leesplezier: samen genieten van mooie taal, van een intrigerend en gelaagd verhaal. In de leesclubs onderzoeken we samen de literatuur in al haar facetten. We bespreken literaire aspecten als stijl, structuur en perspectief, maar ook de (maatschappelijke) thema’s in een boek krijgen de aandacht.

Samen boeken bespreken levert boeiende gesprekken op, levendige discussies en een diepere leeservaring. De leesclubs worden geleid door Maria Kleijnen, cultuurwetenschapper en ervaren leesclubleider.

Wat: Leesclub op maandagavond in Nuth; en op maandagochtend in Hulsberg. 1 keer per maand, van september t/m april (8x)

Waar: Bibliotheek Nuth of Hulsberg

Startdatum:
Nuth - ochtend 10 september 2018 = reeds vol
Nuth – avond 10 september 2018
Hulsberg – ochtend 17 september 2018

Kijk voor het volledige programma in onze agenda

Kosten: € 55,00 p.p. (incl. koffie/thee)

Aanmelden: vóór 28 augustus, per e-mail contact@bibliotheeknuth.nl, telefonisch: 045-524 4000 of aan de balie. Geef bij aanmelding a.u.b. door of je ervaring hebt met deelname aan een leesclub. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.