Bieb-bende Schimmert start binnenkort

Gepubliceerd op: 12 december 2018 00:00

Binnenkort starten we weer met een Bieb-bende (boekenclub voor kinderen) in Schimmert. Een Bieb-bende is een club voor kinderen die het leuk vinden om bezig te zijn met allerlei activiteiten rond boeken, lezen, schrijven en vertellen.

We maken b.v. een gedicht, bedenken samen verhalen en verzinnen onze eigen naam! Hou jij van boeken? En heb je zin om samen met andere kinderen leuke dingen te doen in de bieb? Meld je dan snel aan en word lid van de Bieb-bende.

De Bieb-bende is een superleuke en spannende boekenclub voor kinderen in de bibliotheek. De club wordt geleid door Michael Reefs, schrijver van de populaire boekenserie de BIEB-BENDE (deel 7 verscheen in juni 2018) en Bram en het zoldermysterie (Bram en de orde van Avalon verscheen in oktober).

Wat gaat de Bieb-bende doen?
Boeken lezen, praten over boeken, schrijven, dichten, voorlezen, een film maken, taalspelletjes spelen, en … wat jullie zelf bedenken, want de bendeleden bepalen deels zelf het programma.

Activiteit: Bieb-bende

Door: Jeugdboeken-schrijver Michael Reefs

Waar: Bibliotheek Schimmert

Wanneer: 2x per maand op dinsdag­middag van 15.30-17.00 uur.

15 januari 2019, 29 januari, 12 februari, 26 februari, 12 maart, 26 maart, 2 april, 16 april, 7 mei, 21 mei

Voor: leerlingen van groep 6 en 7

Deelnemers: 10-12 kinderen

Kosten deelname: € 35,00 voor 10 bijeenkomsten, vooraf te betalen. Voor betaling en aanmelden verwijzen wij naar het inschrijfformulier in de bibliotheek