Bieb-bendes starten binnenkort - VOL

Gepubliceerd op: 20 september 2018 00:00

BEIDE BIEB-BENDES ZIJN VOL - AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK Binnenkort starten we weer met een Bieb-bende (boekenclub voor kinderen) in Nuth en een in Hulsberg. Een Bieb-bende is een club voor kinderen die het leuk vinden om bezig te zijn met allerlei activiteiten rond boeken, lezen, schrijven en vertellen.

We maken b.v. een gedicht, bedenken samen verhalen en verzinnen onze eigen naam! Hou jij van boeken? En heb je zin om samen met andere kinderen leuke dingen te doen in de bieb? Meld je dan snel aan en word lid van de Bieb-bende.

De Bieb-bende is een superleuke en spannende boekenclub voor kinderen in de bibliotheek. De club wordt geleid door Michael Reefs, schrijver van de populaire boekenserie de BIEB-BENDE (deel 7 verscheen in juni 2018) en Bram en het zoldermysterie (Bram en de orde van Avalon verschijnt in oktober).

Wat gaat de Bieb-bende doen?
Boeken lezen, praten over boeken, schrijven, dichten, voorlezen, een film maken, taalspelletjes spelen, en … wat jullie zelf bedenken, want de bendeleden bepalen deels zelf het programma.

Activiteit: Bieb-bende

Door: Jeugdboeken-schrijver Michael Reefs

Waar: Bibliotheek Nuth en Hulsberg

Wanneer: kijk in onze agenda