Bibliotheek Nuth start Afhaalbieb

Gepubliceerd op: 6 mei 2020 14:00

De coronamaatregelen duren langer dan we hoopten. Hoewel de bibliotheek 24/7 bereikbaar is via onlinebibliotheek.nl en er steeds meer e-books worden aangeboden, kunnen wij ons voorstellen dat je liever een papieren boek leest. Daarom start de bibliotheek Nuth vanaf maandag 11 mei de AfhaalBieb.

Voor wie?

Alle leden van de bibliotheek Nuth kunnen gebruikmaken van de AfhaalBieb. Je mag één keer per 3 weken hiervan gebruikmaken.

Hoe werkt het?

Stuur een e-mail naar contact@bibliotheeknuth.nl. Heb je geen e-mail? Bel 045 524 4000 (bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur). Vermeld daarbij:

1. Je contactgegevens
Naam, e-mail, telefoonnummer, lenersnummer (rechtsonder op je pas).

2. Het soort boeken dat je graag leest
Jeugdige leners: 0-6 jaar, 6-10 jaar, 10-14 jaar, 14-18 jaar. Geef eventueel het leesniveau aan.
Volwassenen: spannend, romantisch, literair, historisch.

3. De afhaaldag van je voorkeur
Maandag:  13.00 - 16.00 uur
Woensdag:  13.00 - 16.00 uur
Vrijdag:  13.00 - 16.00 uur

Waar kun je de boeken afhalen?

De boeken kunnen ALLEEN worden afgehaald bij de hoofdvestiging in Nuth, Burg Beckersstraat 10. Ken je iemand die graag leest maar niet naar Nuth kan komen? Bied dan je hulp aan.

Wanneer kan ik de boeken afhalen?

Je ontvangt zo snel mogelijk een e-mail of telefoontje met de datum en het exacte tijdstip waarop je de boeken kunt komen halen. Het uitlenen hebben wij al voor je gedaan. Kom s.v.p. op het afhaaltijdstip dat we je doorgeven, zodat we een contactloze overdracht van de boeken kunnen garanderen.

Indien de boeken, om wat voor reden dan ook, niet op het bovengenoemde tijdstip worden opgehaald, zullen wij ze weer innemen en vervalt de aanvraag. Je zult dan een nieuwe aanvraag moeten doen.
• De boeken liggen op naam voor je klaar, op een tafel bij de schuifdeuren van de vestiging Nuth.
• De bibliotheekpas hoef je niet mee te nemen.
• Neem je wel zelf een tasje mee?

Kan ik de boeken ook terugbrengen?

Heb je nog boeken thuis? Dan kun je ze inleveren in de boekenbus van de bibliotheek in Nuth. Je kunt de boeken ook thuishouden totdat wij de deuren van onze bieb weer mogen openen. De uitleentermijn is verlengd. Je betaalt hierover geen leengeld.

Veiligheid

Indien de AfhaalBieb indruist tegen de gemeentelijke of landelijke maatregelen rondom het coronavirus, houden wij ons het recht voor de service per direct te staken.

Voor jouw en onze veiligheid vragen wij je strikt aan onze aanwijzingen te houden. Wij behouden ons het recht voor je uit te sluiten van de service als je dat niet doet.

Blijf gezond en veel leesplezier,

Het team van de bieb