AfhaalBieb in Nuth, Hulsberg én Schimmert

Gepubliceerd op: 2 april 2021 12:00

De coronamaatregelen duren langer dan we hoopten. Hoewel de bibliotheek 24/7 bereikbaar is via onlinebibliotheek.nl en er steeds meer e-books worden aangeboden, kunnen wij ons voorstellen dat je liever een papieren boek leest. Daarvoor kun je terecht bij de Afhaalbieb van Nuth, Hulsberg én Schimmert.

Voor wie?

Alle leden van de bibliotheek Nuth kunnen gebruikmaken van de AfhaalBieb.

Hoe werkt het?

Stuur een e-mail of bel:

Nuth: contact@bibliotheeknuth.nl
of 045 524 4000 (maandag, woensdag en vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur)

Hulsberg: hulsberg@bibliotheeknuth.nl
of 045 405 3498 (maandag en woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur)

Schimmert: schimmert@bibliotheeknuth.nl
of 045 404 2056 (dinsdag en donderdag tussen 14.30 en 15.30 uur)

Vermeld daarbij:

1. Je contactgegevens
Naam, e-mail, telefoonnummer, lenersnummer (rechtsonder op je pas).

2. Het soort boeken dat je graag leest
Jeugdige leners: 0-6 jaar, 6-10 jaar, 10-14 jaar, 14-18 jaar. Geef eventueel het leesniveau aan.
Volwassenen: spannend, romantisch, literair, historisch.

3. De afhaaldag van je voorkeur

Waar en wanneer kun je de boeken afhalen?

Nuth
Maandag:    14.00 - 16.00 uur
Woensdag:  14.00 - 16.00 uur
Vrijdag:       14.00 - 16.00 uur

Hulsberg
Maandag:    15.00-17.00 uur
Woensdag:  12.30-14.30 uur
Let op: Tijdens de meivakantie van 3 t/m 14 mei is er geen afhaalbieb.

Schimmert
Dinsdag:     14.30 - 16.00 uur
Donderdag: 14.30 - 16.00 uur
Let op: Op Koningsdag (27 april) en tijdens de meivakantie van 3 t/m 14 mei is er geen afhaalbieb.

Ken je iemand die graag leest maar niet naar de bieb kan komen? Biedt dan je hulp aan.

Je krijgt zo snel mogelijk een e-mail of telefoontje met de datum en het exacte tijdstip waarop je de boeken kunt komen halen. Het uitlenen hebben wij al voor je gedaan. Kom s.v.p. op het afhaaltijdstip dat we je doorgeven, zodat we een contactloze overdracht van de boeken kunnen garanderen.

Indien de boeken, om wat voor reden dan ook, niet op het bovengenoemde tijdstip worden opgehaald, zullen wij ze weer innemen en vervalt de aanvraag. Je zult dan een nieuwe aanvraag moeten doen.
• De boeken liggen op naam voor je klaar.
• De bibliotheekpas hoef je niet mee te nemen.
• Neem je wel zelf een tasje mee?

Kan ik de boeken ook terugbrengen?

Heb je nog boeken thuis? Dan kun je ze inleveren in de boekenbus van de bibliotheek in Nuth. Je kunt de boeken ook thuishouden totdat wij de deuren van onze bieb weer mogen openen. De uitleentermijn is verlengd. Je betaalt hierover geen leengeld.

Veiligheid

Indien de AfhaalBieb indruist tegen de gemeentelijke of landelijke maatregelen rondom het coronavirus, houden wij ons het recht voor de service per direct te staken.

Voor jouw en onze veiligheid vragen wij je strikt aan onze aanwijzingen te houden. Wij behouden ons het recht voor je uit te sluiten van de service als je dat niet doet.

Blijf gezond en veel leesplezier gewenst,

Het team van de bieb