Bibliotheek aan huis

Leest u graag en bent u tijdelijk of permanent niet in staat om zelf naar de bibliotheek te komen? Dan is de Bibliotheek aan huis service iets voor u. Bibliotheek aan huis is een bezorgservice van de bibliotheek voor iedereen die door leeftijd, langdurige ziekte of handicap niet (meer) in staat is zelf naar de bibliotheek te komen. Wij brengen de door u gewenste materialen namelijk bij u thuis!

Wat kunt u lenen?

U kunt gebruikmaken van de gehele collectie van de bibliotheek, waaronder romans, informatieve boeken over allerlei onderwerpen, tijdschriften en luisterboeken. Als u slechter gaat zien, zijn grootletterboeken voor u een uitkomst. De bibliotheek heeft een uitgebreide collectie. Ook kunt u bij ons daisy-roms (gesproken boeken) lenen.

Hoe werkt het?

Wanneer u zich aanmeldt voor Bibliotheek aan huis, wordt u bezocht door een medewerker van de bibliotheek voor een oriƫnterend gesprek. Uw wensen worden besproken en er worden praktische afspraken gemaakt. Beschikt u over een computer, dan kunt u de materialen die u graag wilt lenen via de website van de bibliotheek reserveren. U kunt uw wensen echter ook mondeling, tijdens de huisbezoeken, of telefonisch doorgeven.

Op de afgesproken tijdstippen worden de materialen door een vrijwilliger van de bibliotheek bij u bezorgd en opgehaald.

Wat kost het?

Om van deze dienst gebruik te maken, hebt u alleen een comfortabonnement bij de bibliotheek nodig. Aan deze bezorgservice zijn geen extra kosten verbonden.

Voor meer informatie over onze abonnementen en tarieven klik <hier>.

Meer informatie en aanmelden?

Ria de Vries is onze contactpersoon voor Bibliotheek aan huis. Neem telefonisch contact op via 045 524 4000, of stuur een mail naar contact@bibliotheeknuth.nl  

Wij zijn u graag van dienst!