Workshop Muziek op schoot

21 januari 2019, van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Nuth

Kosten: Gratis

Zin om een keer met je kleintje en samen met andere ouders en hun jonge kinderen te spelen, luisteren, bewegen en zingen? Kortom, zin om samen te genieten van muziek maken?

Muziekdocent Eveline Arnold, (www.maatspel.nl), is in onze bibliotheek Nuth te gast voor de workshop Muziek op schoot. Dit keer rondom het prentenboek van het jaar Een huis voor Harry. Deze workshop vindt plaats op maandag 21 januari 2019 van 10.00 tot 11.00 uur.

Samen muziek maken helpt om een sterke band met je kind op te bouwen. Het activeert en stimuleert de kleintjes op velerlei gebied.

Bovendien worden dagelijkse activiteiten met een liedje erbij zoals opruimen, tanden poetsen en naar bed gaan, echt leuk. Er worden liedjes gezongen, op eenvoudige instrumentjes gespeeld en op muziek bewogen. 

Elk liedje wordt ondersteund door een activiteit of beweging en sluit aan bij het ontwikkelingsniveau en de leefwereld van de kinderen. Veel liedjes en spelletjes kun je thuis gemakkelijk nazingen en -spelen. Er worden van de deelnemers geen muzikale ervaringen of vaardigheden verwacht. Kom gewoon meedoen en genieten!

Een speeldeken en materialen zijn aanwezig.

* * * * *

Workshop: Muziek op schoot

Door: Eveline Arnold

Voor: kindjes van 2 tot 4 jaar en hun ouders/verzorgers

Waar: Bibliotheek Nuth

Wanneer: maandag 21 januari van 10.00 tot 11.00 uur

Deelname: je kunt gratis meedoen

Aanmelden: meld je vóór 14 januari aan of stuur een email naar contact@bibliotheeknuth.nl. Je mag ons uiteraard ook bellen op telefoon 045 – 524 40 00 of in de bibliotheek langskomen.