Workshop Baby-gebaren

20 februari 2019, van 10:00 tot 10:45 | Bibliotheek Nuth

Kosten: Gratis

Baby’s kunnen nog niet praten. Maar je kindje kan met gebaren wel vertellen. Baby's zwaaien, klappen in hun handjes of schudden ‘nee’. Dat zijn baby-gebaren. Samen gaan we je kindje nieuwe gebaren leren.

Je kent het wel; je baby huilt en is boos. En jij weet niet wat je kindje wil. Dat kun je leren. Heb jij een kind of kleinkind van 6 tot 24 maanden? Kom dan op woensdag 20 februari naar de bieb. We gaan samen aan de slag met baby-gebaren. We leren gebaren met liedjes, muziek-instrumentjes en spel. Broertjes en zusjes tot 4 jaar zijn ook van harte welkom! Je hoeft geen lid te zijn van de bieb.

Wat zijn baby-gebaren?

Baby's die 1 jaar oud zijn kunnen met eenvoudige gebaren ‘zeggen’ wat ze zien of willen. Denk aan zwaaien, klappen in de handjes, hiep hiep hoera of ‘nee’ schudden. Ook in kinderliedjes zitten gebaren. Ken je het liedje in de maneschijn? Dat vinden veel kinderen leuk, omdat er gebaren in zitten. Je kindje gaat met andere liedjes of spelletjes actief meedoen.

Waarom baby-gebaren?

Je weet beter wat je kindje wil. Gebaren zijn heel goed voor de taal-ontwikkeling van je kindje. En samen lezen wordt nóg leuker met gebaren.

* * * * *

Voor: Baby’s van 6 tot 24 maanden met hun ouders, opa en oma of verzorgers. Broertjes en zusjes tot 4 jaar zijn ook welkom!

Door: Esther Sluijsmans (Baby-gebaren-docent, logopediste en babycoach) www.babycoaching-esther.nl

Waar: Bibliotheek Nuth

Wanneer: Woensdag 20 februari 2019, van 10.00 tot 10.45 uur

Deelname: je kunt gratis meedoen

Aanmelden: Meld je vóór 13 februari aan of stuur een email naar contact@bibliotheeknuth.nl. Je mag ons uiteraard ook bellen op telefoon 045 – 524 40 00 of in de bibliotheek langskomen.