Nationale Voorleesdagen

27 januari 2020, van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Nuth, Hulsberg én Schimmert

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Alle peuters van 2½ tot 4 jaar worden tijdens de Nationale Voorleesdagen uitgenodigd in de bieb! Voorgelezen worden én gezellig samen zijn rond het Prentenboek van het Jaar: Moppereend, geschreven door Joyce Dunbar en geïllustreerd door Petr Horáĉek.

Eend loopt te mopperen. Ze heeft niemand om mee te spelen. Er verschijnt een grijze wolk boven haar hoofd die steeds groter wordt. Want alle dieren die ze vraagt, willen spelletjes doen die eend niet leuk vindt. Dan wordt die wolk zo groot en zwart dat hij barst.

Voor kinderen van 2 t/m 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen (van 22 januari t/m 1 februari) lid worden van de bibliotheek, ligt er een presentje klaar (zolang de voorraad strekt).

Kom naar de bieb en meld je peuter of kleuter aan als lid: het lidmaatschap is gratis tot 18 jaar!

Zelf aan de slag

Tijdens De Nationale Voorleesdagen wordt het belang van voorlezen extra benadrukt. Maar de bibliotheek ondersteunt ouders ook graag bij het voorlezen ná deze week, met een uitgebreide collectie fantasierijke prentenboeken bijvoorbeeld. De bibliotheekmedewerkers zoeken graag mee naar een boek dat past bij jouw kind!

* * * * *

Wat: Nationale Voorleesdagen 2020

Waar: Openbare Bibliotheek Nuth, Hulsberg én Schimmert

Wanneer:
• Maandag 27 januari, van 10.30 tot 11.30 uur
• Dinsdag 28 januari, van 10.30 tot 11.30 uur
• Woensdag 29 januari, van 10.30 tot 11.30 uur

Voor: Peuters van 2½ tot 4 jaar

Deelname: Gratis, graag aanmelden vóór 20 januari via e-mail contact@bibliotheeknuth.nl, telefoon: 045-524 4000 of in de bibliotheek