Voorleesontbijtjes

28 januari 2019, van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheken Nuth, Hulsberg én Schimmert

Alle peuters van 2½ tot 4 jaar worden tijdens de Nationale Voorleesdagen uitgenodigd voor een lekker ontbijtje in de bieb! Voorgelezen worden én gezellig samen ontbijten rond het Prentenboek van het Jaar 'Een huis voor Harry', geschreven en geïllustreerd door Leo Timmers.

Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?

Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste prentenboek een uiterst aaibaar hoofdpersonage: de dikke kater Harry met het kleine hartje, die op zoek moet naar een nieuw huis.

Voor kinderen van 2 t/m 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen (van 23 januari t/m 2 februari) lid worden van de bibliotheek, ligt er een presentje klaar (zolang de voorraad strekt).

Kom naar de bieb en meld je peuter of kleuter aan als lid: het lidmaatschap is gratis tot 18 jaar!

Zelf aan de slag


Tijdens De Nationale Voorleesdagen wordt het belang van voorlezen extra benadrukt. Maar de bibliotheek ondersteunt ouders ook graag bij het voorlezen ná deze week, met een uitgebreide collectie fantasierijke prentenboeken bijvoorbeeld. De bibliotheekmedewerkers zoeken graag mee naar een boek dat past bij jouw kind!

* * * * *

Wat: Voorleesontbijtjes

Waar: Openbare Bibliotheek Nuth, Hulsberg én Schimmert

Wanneer:
• Maandag 28 januari, van 10.30 tot 11.30 uur
• Dinsdag 29 januari, van 10.30 tot 11.30 uur
• Woensdag 30 januari, van 10.30 tot 11.30 uur

Voor: Peuters van 2½ tot 4 jaar

Deelname: Gratis, graag aanmelden vóór 24 januari via e-mail contact@bibliotheeknuth.nl, telefoon: 045-524 4000 of in de bibliotheek