Scheidingscafé

8 januari 2020, van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Nuth

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het Scheidingscafé is dé plek voor iedereen die op de een of andere manier bij een scheiding betrokken is. Er ligt vaak een taboe op scheiden, er wordt niet zomaar over gesproken. Iedere situatie is uniek en toch doorloopt iedereen hetzelfde proces.

Scheiden is een aangrijpende gebeurtenis die veel onzekerheid en emoties met zich meebrengt. Dit geldt niet alleen voor jou, je ex-partner en jullie kinderen, maar ook voor jullie familie en vrienden. Niet alleen in de periode van de feitelijke scheiding maar ook nog lang erna kun je tegen een aantal zaken aanlopen.

Heb je relatieproblemen? Ga je scheiden? Ben je al gescheiden of ben je geïnteresseerd omdat je iemand kent die hiermee te maken heeft? Ben je op de een of andere manier betrokken bij een scheiding? Ben je professional: leerkracht, kleuterjuf, financieel planner, accountant? Ook dan is Het Scheidingscafé iets voor jou.

Op een laagdrempelige manier krijg je informatie over alles wat gekoppeld is aan een (echt)scheiding.

Hier kun je informatie krijgen, je ervaringen delen met mensen die in hetzelfde schuitje als jij zitten of hebben gezeten. Hier word je begrepen zonder dat je steeds alles hoeft uit te leggen en is vaak één woord al genoeg.

Susan Stijnen is Scheidingsspecialist & Mediator. Zij stelt zich voor en legt uit wat je van haar kunt verwachten. Wat moet er allemaal geregeld worden? Wat komt er op je pad als je gaat scheiden? Wat is een convenant? Wat is een ouderschapsplan? En wat staat daar allemaal in? Hoe kom je tot goede afspraken? Afspraken die ervoor zorgen dat je samen als ouders én alleen als ex-partner verder kunt.

Aan het eind is er voldoende tijd voor het stellen van vragen. Interesse? Meld je aan!

* * * * *

Activiteit: Het Scheidingscafé

Door: Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator

Waar: Bibliotheek Nuth

Wanneer: elke 2 maanden op een woensdag van 10.00 tot 11.30 uur

Deelname: gratis

Aanmelden: is wenselijk maar niet verplicht, telefonisch 045 -524 4000, via contact@bibliotheeknuth.nl of aan de balie in de bibliotheek