De Wafelfabriek

8 december 2017, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Nuth

Kosten: € 2,50 op vertoon van je bibliotheekpas / € 5,00 voor niet-leden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Roman Helinski (1983 Nuth) presenteert deze avond zijn zojuist verschenen tweede roman De Wafelfabriek, een tijdloze roman over het gemak waarmee de massa te misleiden is, maar ook over de wens om misleid te worden.

29/11: ER ZIJN NOG PLAATSEN VRIJ!

De werknemers van de wafelfabriek leven al jaren op het ritme van hun wafelmachines. Tot op een dag Arka Narovski zich aandient, een charismatische en boomlange ex-militair. Niet lang na zijn entree leggen de werknemers plotseling de productie stil. Een opstand volgt. Maar tegen wie of wat precies, en waarom?

Precies 3 jaar geleden was Roman Helinski te gast met zijn debuutroman Bloemkool uit Tsjernobyl. We nodigen je met veel plezier uit voor de presentatie van De wafelfabriek en voor een ontmoeting met deze jonge, talentvolle auteur.

Maria Kleijnen zal de schrijver interviewen over zijn nieuwe boek. Iedereen is van harte welkom: er is volop gelegenheid tot interactie met de auteur.

Na afloop van het interview is er koffie/thee met een overheerlijke wafel!

Roman Helinski signeert zijn boek, dat die avond voor geïnteresseerden te koop is in de bibliotheek (€ 19,99 contante betaling). Is het boek al in je bezit en wil je het graag laten signeren: neem het gerust mee.

Helinski schrijft korte verhalen voor o.a. het voetbaltijdschrift Hard Gras en voor de literaire bladen als Hollands Maandblad, Tirade en Das Magazin. Tevens publiceerde hij columns en verhalen voor o.a. Dagblad de Limburger, Rails, Dagblad de Pers, AD Utrechts Nieuwsblad en National Geographic Traveler. Ook schrijft Helinski bijdragen voor Het Literatuurmuseum en schrijft hij reisverhalen voor o.a. Fietsactief.

* * * * *

Boekpresentatie: Roman Helinski

Interview: Maria Kleijnen (cultuurwetenschapper en leesclubleider)

Waar: Openbare Bibliotheek Nuth

Wanneer: vrijdag 8 december van 19.30 tot 21.00 uur (incl. pauze)

Deelname: € 2,50 op vertoon van je bibliotheekpas / € 5,00 voor niet-leden. Contante betaling op 8 december

Aanmelden: via contact@bibliotheeknuth.nl, telefoon 045-524 4000 of in de bibliotheek!